Back to Question Center
0

Καλύτερη πίτσα ζύμης πάντα συνταγή

1 answers:

Μπορώ να κάνω μια μέση πίτσα, αλλά μου πήρε λίγο χρόνο για να μάθω πώς. Ίσως πρέπει να το επαναλάβω - μπορώ να κάνω μια μέση πίτσα, αλλά μου πήρε λίγο χρόνο για να βρω τον σωστό δάσκαλο. Για πολύ καιρό δεν ήξερα πραγματικά πού να ψάξω για καθοδήγηση - απλά ήξερα ότι ήθελα πίτσα όπως είχα απολαύσει στη Ρώμη και στη Νάπολη.

Ήμουν αρκετά έξυπνος για να ξέρω νωρίς, αν έχετε κακή ζύμη πίτσας, είστε έτοιμοι να έχετε κακή πίτσα - mongo visualization. Ο υπολογισμός του παράγοντα ζύμης δεν ήταν τόσο εύκολος όσο σκεφτόσαστε. Καθώς πήγαινα, το φούρνο μου έσκυψε τους καρπούς πολλών απολιθωμένων προσπαθειών - λίγο ζύμη εδώ, πολύ ζύμη εκεί, αυτό το αλεύρι, το αλεύρι, ζυμώνουμε με το χέρι, ζυμώνουμε με μίξερ, ψηλά ταμπούρια,. ξανά και ξανά.

Best Pizza Dough Ever Recipe

Τότε μου δόθηκε μια υπόδειξη. Ένα δώρο, πραγματικά. Οι φίλοι μου και εγώ θα επισκεφθούμε μια πολύ αγαπημένη μικρή πίτσα στο Σαν Φρανσίσκο αρκετά συχνά. Θα πάμε να φάμε, αλλά και να προσπαθήσουμε να απορροφήσουμε κάποιες από τις καλές κάρμα πίτσας που ρέει από τον φούρνο υπερηφάνειας του Baker's Single-shelf. Πέρασα πολύ χρόνο εκεί, όχι επειδή θέλαμε να μάθουμε πραγματικά τα μυστικά τους - αλλά κυρίως επειδή το φαγητό ήταν τόσο καλό. Θα τελειώσαμε να κουβεντιάζουμε για ώρες πάνω σε λεπτές κρούστες και πιο λεπτές κρούστες. Θα μπορούσαμε να δούμε ότι οι αποστολές αλεύρων έρχονται, οι παραδόσεις τυριού εξαφανίζονται και οι επιλογές κρασιού περιστρέφονται κατά τη διάρκεια των εποχών. Όλο αυτό το διάστημα, οι πίτσες των σπιτιών μου δεν βελτιώνουν πολύ. Δεν είναι ότι ήταν κακό, ήταν περισσότερο ότι η ζύμη ήταν ιδιοσυγκρασία και γεύση έτσι. Ήθελα μια ζύμη που ήταν στη λεπτή πλευρά, έσκυψε λίγο καθώς το χτύπησες, με ελάχιστο συντελεστή χαρτονιού. Και ήξερα ότι για αυτή την προσπάθεια, δεν με ενδιέφερε ένα καλαμάρι τύπου chewy, bready ή βαθιάς πιάτου.

Μια μέρα στο προαναφερόμενο κατάστημα πίτσας, παρατήρησα ένα αντίγραφο του Apprentice Bread Baker's του Peter Reinhart σε βιβλιοθήκη κοντά στην περιοχή προετοιμασίας. Πρέπει να ήταν αρκετά καινούργια την εποχή εκείνη και η περιέργειά μου ήταν επίπονη. Σίγουρα, το βιβλίο περιείχε μια ενδιαφέρουσα (και σχολαστική) περιγραφή για το πώς να φτιάξω το είδος της πίτσας που έβλεπα. Η ζύμη που χρησιμοποιεί ο Πέτρος για την πίτσα Napoletana σε αυτό το βιβλίο έχει τις ρίζες της σε μια μέθοδο καθυστερημένης ζύμωσης - διαφορετική από τις άλλες τεχνικές που είχα δοκιμάσει μέχρι εκείνο το σημείο.

Αν θέλετε να περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να κάνετε τη ζύμη πίτσας, δεν έχετε τύχη εδώ. Το κλειδί είναι η ολονύκτια ζύμωση. Καταλήγετε με μια χρυσή, όμορφη κρούστα με την τέλεια ποσότητα τραγανότητας και λεπτών ζυμών. Εάν δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή και σας αρέσει, ο Πέτρος συνέχισε επίσης να γράφει ένα ολόκληρο βιβλίο για την αναζήτηση της τέλειας πίτσας, με την κατάλληλη ονομασία, American Pie . Είναι μια εξαιρετική αναφορά για όσους από εσάς θέλετε να περάσετε πραγματικά στην πίτσα.

Best Pizza Dough Ever Recipe

Δοκιμάστε τη ζύμη του Peter και αν ενδιαφέρεστε να ψήσετε ψηλά τα εξαιρετικά ψωμιά, φροντίστε να περάσετε χρόνο με το βιβλίο του . Εργάζεται επίσης σε ένα νέο βιβλίο και ελπίζω ότι θα μάθω περισσότερα γι 'αυτόν αν τον δω τον Μάρτιο.

Θα σας αφήσω μόνο με τη συνταγή ζύμης. Εναπόκειται σε εσάς να παίξετε με τις επάλξεις. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι να το πάρετε εύκολα σε αυτό το μέτωπο - λίγο πηγαίνει πολύ μακριά. Το αγαπημένο μου είναι μια απλή πίτσα margherita με αυτή σάλτσα ντομάτας , λίγες σπασμένες μπάλες μοσχαρέλα από γάλα αγελάδας bocconcini και μερικές ράβδους αλατιού στο μπροστινό μέρος πριν τοποθετήσετε την πίτσα στο φούρνο. Όταν η πίτσα βγαίνει από το φούρνο, σας δίνω ένα γρήγορο ξεσκόνισμα τριμμένο παρμεζάνα, ένα μικρό ψιλοκομμένο παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας και ένα κομμάτι βασιλικού κομμένο σε μια σιφόντα.

Όσον αφορά τις θερμοκρασίες του φούρνου - Έχω εξαιρετικά αποτελέσματα σε 450F βαθμούς ΜΕ πέτρα πίτσα. Πηγαίνετε να αγοράσετε ένα πέτρινο πίτσα αμέσως αν είστε σοβαροί για να κάνετε μεγάλη πίτσα στο σπίτι. Είναι φτηνά και κάνουν μια τεράστια διαφορά στο φλοιό σας.

Αυτή είναι η απογυμνωμένη, προσαρμοσμένη έκδοση της συνταγής ζύμης πίττας Napoletana του Peter, εάν θέλετε όλες τις υπέροχες σημειώσεις, τις συμβουλές και την ιστορία της συνταγής, θα θελήσετε να παραλάβετε. βιβλίο - αυτό (για παράδειγμα) είναι το κρέας μιας συνταγής που εκτείνεται σε έξι σελίδες.

April 5, 2018