Back to Question Center
0

Μαγειρική με φυσικά τρόφιμα

1 answers:

κάνω το καλύτερό μου για να μην κηρύξω σε αυτό το site και δεν πρόκειται να ξεκινήσω εδώ. Αλλά θα προσπαθήσω σε αυτό το τμήμα να σας πω γιατί έκανα τα δυνατά μου τα τελευταία χρόνια για να αλλάξω από έναν αρκετά τυπικό αμερικάνικο τρόπο φαγητού σε έναν που εστιάζει στα ελάχιστα επεξεργασμένα φυσικά τρόφιμα.

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης όσον αφορά τα συστατικά που βρίσκονται στο μέσο αμερικανικό ντουλάπι - τα δομικά στοιχεία του σπιτιού σας. Δεν πρέπει να συμβεί εν μία νυκτί, αλλά σας ενθαρρύνω να ξεκινήσετε (ή να συνεχίσετε) το ταξίδι μακριά από εμπορικά ανεπτυγμένα φρούτα και λαχανικά αμφίβολης προέλευσης, βιομηχανικά παραγόμενα μαγειρικά έλαια, εξαιρετικά εκλεπτυσμένα σάκχαρα και διατροφικά άγονα αλεύρια. Πριν από αυτά τα προϊόντα έκαναν το δρόμο τους στο σπίτι ή στο διαμέρισμά σας, πολλοί βυθίστηκαν με γεωργικές χημικές ουσίες, επεξεργάστηκαν με χημικούς διαλύτες και απογύμνωσαν τις περισσότερες από τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τις ίνες και τη γεύση τους. Κακό για σας, κακό για την οικογένειά σας, κακό για το περιβάλλον - wardrobe storage melbourne. Τα καλά νέα είναι ότι το "μεταποιημένο κουτάβι" μπορεί να αντικατασταθεί από νόστιμες, θρεπτικές εναλλακτικές λύσεις.

Ο όρος φυσικός είναι ανοιχτός στην ερμηνεία, αλλά εδώ είναι αυτό που σημαίνει για μένα: Τα φυσικά συστατικά είναι ολόκληρα - απευθείας από το φυτό ή το ζώο - ή είναι κατασκευασμένα από ολόκληρα συστατικά. , με λίγη επεξεργασία και με λιγότερες προστιθέμενες γεύσεις, σταθεροποιητές και συντηρητικά όσο το δυνατόν, διατηρώντας έτσι άθικτα τα θρεπτικά συστατικά και τις πρωτότυπες γεύσεις. για παράδειγμα, ντομάτες θρυμματισμένες σε σάλτσα ντομάτας, κρέμα που κτυπηθεί σε βούτυρο, ελιές πασπαλισμένες σε ελαιόλαδο ή μούρα σίτου αλεσμένα σε αλεύρι. Για μένα, η εστίαση στα φυσικά συστατικά σημαίνει επίσης την αποφυγή γενετικά τροποποιημένων και χημικώς γονιμοποιημένων καλλιεργειών, καθώς και γαλακτοκομικών προϊόντων που προέρχονται από αγελάδες που έχουν υποβληθεί σε αγωγή με αυξητικές ορμόνες. Πάρτε αυτά τα φυσικά τρόφιμα με τα έξοχα διατροφικά τους προφίλ, τις μοναδικές και σύνθετες γεύσεις τους και την ελαφρύτερη επίδρασή τους στο περιβάλλον και έχετε μια εκτεταμένη και συναρπαστική σφαίρα για εξερεύνηση.

Πρέπει να προσθέσω ότι δεν είμαι υπερβολικά αυστηρός ή κρίσιμος ή νευρωτικός γι 'αυτό, αλλά με την πάροδο του χρόνου έκανα μια συνειδητή προσπάθεια να αλλάξω τις καθημερινές μου συνήθειες. Σίγουρα απολαμβάνω το περιστασιακό κρουασάν, ή παγωμένο veggie burger patty, αλλά πιο συχνά από ό, τι δεν φτιάχνω, ή φθάνουν ή λαχτάρα κάτι au φυσικά .

Πρώτα βήματα - Ένα από τα πρώτα βήματα για μένα ήταν να απορρίψω όλο το λευκό αλεύρι και τη λευκή ζάχαρη από το ντουλάπι μου. Με ανάγκασε να τα αποκόψω από την παλέτα μου. Πάνω απ 'όλα, η απαλλαγή από τα λευκά πράγματα ήταν μια χειρονομία που καθόριζε το χώρο στα ράφια μου για νέες συναρπαστικές γεύσεις και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά συστατικά - νέα αλεύρια, ζυμαρικά, δημητριακά και φασόλια κειμηλίων. Ήταν υπέροχο και ποτέ δεν ένιωσα υποχρεωμένη να κοιτάω πίσω. Μόλις έχετε την ταλάντευση του, τα ψώνια και το μαγείρεμα με αυτά τα υλικά δεν είναι καθόλου σκληρότερο και δεν χρειάζεται να πάρει περισσότερο χρόνο από αυτό που είστε ήδη συνηθισμένοι. Υποσχόμαστε ότι γίνεται καθημερινά ευκολότερη η εύρεση πηγών για ολόκληρα τρόφιμα και για μένα μέρος της διασκέδασης και του ενθουσιασμού είναι στην ανακάλυψη. Υπάρχουν ακόμα λίγες συνταγές στα αρχεία που χρειάζονται μια γενική επισκευή, αλλά αποφάσισα να τα αφήσω και να προχωρήσω προς τα εμπρός - μέρος της εξέλιξης του site, και εγώ υποθέτω.

Μερικά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση:

1. Μαγειρέψτε στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο χρησιμοποιώντας φρέσκα, τοπικά, εποχιακά και διατηρημένα συστατικά.
2. Δοκιμάστε ένα νέο συστατικό κάθε δεύτερη εβδομάδα ή έτσι.
3. Γνωρίστε τους "κάδους" στο κατάστημα παντοπωλείων - είναι συσκευασμένα με θρεπτικά (και προσιτά!) Ολικής αλέσεως, όσπρια και τα παρόμοια.
4. Πιείτε νερό ή αφρώδες νερό στη θέση της σόδα.
5. Απαλλαγείτε από τους "άσπρους" δεσμούς σας, ξεκινήστε να εξερευνείτε νέα "ολόκληρα" τρόφιμα και συστατικά.
6. Ξανασκεφτείτε το πιάτο σας - είναι ισορροπημένο διατροφικά;. Πολλά χρώματα, λαχανικά, πρωτεΐνες, δημητριακά ολικής αλέσεως;. Καλός.
7. Πραγματοποιήστε κατάστημα σε μια τοπική αγορά αγροτών ή εγγραφείτε για έναν τοπικό C. S. A.

Αυτό είναι τόσο καλό μέρος όσο οποιοσδήποτε για να αναφέρω επίσης ότι είμαι χορτοφάγος. Όταν ήμουν στα είκοσι μου, μέσα σε λίγα χρόνια, άρχισα να βγαίνω από τη διατροφή μου το κρέας. Η μόνη μου λύπη δεν είναι να το κάνουμε νωρίτερα. Αισθάνομαι μεγάλη και είμαι ευτυχής να κάνω ό, τι μπορώ για να αφήσω ένα ελαφρύτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα στον πλανήτη μας. Τούτου λεχθέντος, είναι το προσωπικό ταξίδι κάθε ατόμου για να υπολογίσει έναν τρόπο φαγητό που λειτουργεί για αυτούς. Πολλοί άνθρωποι φαίνεται να αναζητούν τρόπους να ενσωματώσουν περισσότερα γεύματα χωρίς κρέας στο ρεπερτόριό τους για μια σειρά φιλοξενουμένων και θα χαρούμε να προσπαθήσουμε να δώσουμε λίγη έμπνευση. Πολλές από τις συνταγές, κυρίως τα κύρια πιάτα, υποδεικνύουν αντικαταστάσεις και γνωρίζω ότι με βάση τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολλοί από εσάς χρησιμοποιείτε κάποιες από τις ιδέες εδώ ως σημεία εκκίνησης και πηγαίνετε από εκεί με βάση αυτό που είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας ή τι σας. οικογένεια αρέσει να τρώνε. Εξαιρετική!. Είμαι χαρούμενος που ξέρω ότι προμηθεύεστε τα δικά σας συστατικά, μαγειρεύετε και απολαμβάνετε το μαγείρεμα στο σπίτι για τον εαυτό σας, τους φίλους σας και τις οικογένειές σας.

- Αγαπημένα Λίπη &. Λάδια -
- Λίγα αγαπημένα γλυκαντικά -
- . 47) Αγαπημένα Ολικά Τρόφιμα -

April 5, 2018