Back to Question Center
0

Η τελική συνταγή Vegan Nachos

1 answers:

Ας κάνουμε nachos σήμερα. Ξέρω ότι ο τίτλος λέει vegan nachos, αλλά αν είσαι vegan ή όχι, όταν χρειάζεσαι ένα fix nacho, έτσι πρέπει να κυλήσεις. Τουλάχιστον μία φορά. Για να δείτε αν τους αρέσουν - gemelos lego. Θέλω να πω, nachos είναι πάντα ένα πλήθος ευχαρίστηση, και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση, υπόσχομαι. Οι πιθανότητες είναι, δεν θα χάσετε ούτε καν την κλασική έκδοση βόμβας τυριού. Από την άλλη πλευρά, το σώμα σας θα σας ευχαριστήσει, επειδή το "τυρί" σε αυτή την έκδοση είναι μη γαλακτοκομικό, vegan, γεμάτο με ευεργετικά μπαχαρικά, κάσιους, σκόρδο και τριμμένες γλυκοπατάτες και διαρκεί έως και μια εβδομάδα σε ψύξη.

The Ultimate Vegan Nachos Recipe

Το γλυκό πατάτα nacho είναι ένα πράγμα για καλό λόγο, συμπεριφέρεται πολύ όπως ένα κλασικό τυρί nacho, είναι το σωστό χρώμα ακόμα, αλλά. αναμφισβήτητα πιο νόστιμο και κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά. Έχω ενσωματώσει μια δέσμη των συντομεύσεων στην εκδοχή μου για να επιταχύνει τα πράγματα μαζί, όπως το τρίψιμο της γλυκοπατάτας. Επίσης, αν κάνετε τη σάλτσα μια μέρα ή δύο μπροστά από το χρόνο, μπορείτε να έχετε ένα ταψί nachos έτοιμο να πάει σε ένα φλας. Ετοιμος?. Ας το κάνουμε.

Suggestions topping Nacho : Περιλαμβάνω δύο διαφορετικές εκδόσεις εδώ. Η επιλογή 1 είναι η τυπική ημι-κλασική προσέγγισή σας (όπως φαίνεται παραπάνω): ψητά τσιπς, μαύρα φασόλια, τυρί γλυκού πατάτας nacho, ελιές, salsa, guacamole, chiles κλπ. Το άλλο;. Η δεύτερη επιλογή (που απεικονίζεται παρακάτω) είναι αυτή που μου αρέσει να σκέφτομαι ως έκδοση hippie: ψητά τσιπς, γλυκά πατάτα nacho, ρεβίθια, μπρόκολο, γκουακαμόλη, σπόροι κάνναβης, σερρινό χαρτί. Τα μόνα πράγματα που θα το καθιστούσαν πιο hippie-ish θα ήταν να το πασπαλίζεις με θρεπτική μαγιά και ίσως να κάνεις μια πράσινη εκδοχή του τυριού (που έχω θεωρήσει.) Εάν προσπαθείτε να κάνετε ένα γεύμα έξω από το nachos, μια καλή προσέγγιση είναι να τα συσσωρεύσετε ψηλά με ένα πρόσθετο φύλλο από απλά ψημένα λαχανικά. Το μπρόκολο και το τυρί είναι ένα κλασικό combo (που μάλιστα και πολλά παιδιά μοιάζουν), γι 'αυτό τείνω να πάω αυτή τη διαδρομή, αλλά πείραμα!. Ρίχνουμε μια κατσαρόλα με λαχανικά ενώ φτιάχνεις το τυρί. Εύκολος.

The Ultimate Vegan Nachos Recipe

Επιλογή τσιπς . Είμαι εγώ, ή είμαι ολοένα και πιο δύσκολο να βρω ψημένα τσιπς tortilla;. Ψάχνω για ψημένα τσιπ (και μερικές φορές αποτυγχάνουν). Και / ή με προσθήκη καλαμποκιού, προσθέτοντας quinoa, maca, κλπ. Ψάχνω επίσης για ελαφρά αλατισμένα (μερικά είναι SO αλμυρά!).

Το τυρί : Οποιοδήποτε επιπλέον τυρί είναι επίσης επικαλυμμένο με σάντουιτς, κουλουράκι βουτιά ή να το κρατάτε στο χέρι οποτεδήποτε ψήνετε ή ψήνετε.

Φούρνος στο τραπέζι : Ψήνουμε και σερβίρουμε στην ίδια πλάκα (ή τηγάνι). Χρησιμοποιώ μια πιατέλα που προστατεύει το φούρνο εδώ. Επίσης λειτουργεί ένα φύλλο ψησίματος ή φύλλο λαδιού. Είναι εύκολο να πάει από το φούρνο στο τραπέζι. Σώστε τόσες μάρκες, όπως θέλετε, στην πιατέλα / τηγάνι σας, κορυφή με φασόλια, κορυφή με τυρώδες κουλουράκια και ψήστε για λίγα λεπτά. Μην ανησυχείτε ότι δεν φαίνονται ιδιαίτερα ωραίες, όλα αλλάζουν όταν προσθέτετε τα τελειώματα σας!. Δεν χρειάζεται να βρώσετε άλλη πλάκα.

April 5, 2018