Back to Question Center
0

Η συνταγή κέικ αχλαδιού του Cel

1 answers:

Έχω απολαύσει το βιβλίο του Michael Ableman, Fields of Plenty την περασμένη εβδομάδα. Φρούτα, αγροκτήματα, ελεύθεροι στοχαστές και αυτοκινητόδρομοι - το είδος μου διαβάζω. Η σημερινή συνταγή κέικ αχλάδι προέρχεται από αυτό το νέο τόμο.

Επιτρέψτε μου να ορίσω τη σκηνή: Michael Ableman , ένας βρετανός κολομβιανός αγρότης στην άκρη του πενήντα γενέθλιά του, συσκευάζει το τελευταίο μοντέλο Volkswagen στην κορυφή της θερινής συγκομιδής, - planes reseller hosting. την εθνική οδό σε μια προσπάθεια να επισκεφθείτε είκοσι πέντε βορειοαμερικανικές βιοτεχνικές εκμεταλλεύσεις. Εκτός από τις κάμερες, το φιλμ, τα σημειωματάρια, τις αρμονικές και τις προμήθειες που απαιτούνται για αυτό το ταξίδι, φέρνει μαζί του το γιο του είκοσι τριών ετών, τον Ααρών.

Όχι τόσο ιστορία του οδοιπορικού πατέρα-γιου, αυτό το βιβλίο επιχειρεί να παρουσιάσει κάθε αγρόκτημα, τα άτομα που τα φέρνουν στη ζωή, τις επιλεγμένες καλλιέργειες, τον τρόπο επιβίωσης και σε πολλές περιπτώσεις - πώς. ευημερώ. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι εισάγουμε σε ένα cast από τους αποστάτες και τους ανεξάρτητους στοχαστές, όπως οι Lanes, δύο ηλικιωμένοι χίπιες που αποφάσισαν ότι ήταν καλή ιδέα να φτιάξουν φρούτα μια ώρα δυτικά του Madison, Wisconsin παρά τον ακραίο καιρό. Το Future Fruit Farm είναι ο μόνος εμπορικός αχλαδιός στον Wisconsin - 6.000 οπωροφόρα δέντρα σε μια τεράστια θάλασσα γαλακτοκομικών εκμεταλλεύσεων.

Δεν είναι όλα τα κυλιόμενα πεδία και οι ελκυστήρες. Υπάρχει ένα κεφάλαιο για τον περιορισμένο από το χώρο Eli Zabar και τα μισά στρέμματα του στον κήπο του τελευταίου ορόφου στο Μανχάταν. Ή τα δύο οικόπεδα των 1 στρεμμάτων κάτω από το Cabrini-Green έργο κατοικίας δεκαέξι ιστορία στο Σικάγο. Αρχίζετε να συνειδητοποιείτε αρκετά γρήγορα ότι είναι καιρός για περισσότερους από εμάς να σκεφτούμε έξω από το βιβλίο για τα παιδιά ενός αγροκτήματος - όλους τους κόκκινους αχυρώνες και σιλό σιτηρών. Υπάρχουν περίπου 6.000 στρέμματα κενών οικοπέδων εντός των 200 τετραγωνικών μιλίων της πόλης του Σικάγο και μόνο. Το βιβλίο όχι μόνο προφίλ συναρπαστικά αγροκτήματα και άτομα, το πιο σημαντικό, αλλά βοηθά στον επαναπροσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις, τη γεωργία και ό, τι είναι δυνατό.

Όπως και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, το βιβλίο φαίνεται πολύ έξυπνο. Είναι γεμάτη από μεγάλη, ευθεία προς τα εμπρός, πραγματική φωτογραφία από τον συγγραφέα. Και τι έχετε να κάνετε με τη γενναιοδωρία;. Κάθε τμήμα διακρίνεται από μια σειρά νόστιμων συνταγών που ακούγονται πολλές φορές από τους ίδιους τους αγρότες.

Μια από τις συνταγές που πήδηξε έξω σε μένα τιτλοφορήθηκε Παλαιά μόδα κέικ κεριών. Πρόκειται για ένα ρουστίκ, σπιτικό, άτακτο κέικ που έκανε αρχικά η μαμά της Ellen Lane. Η μητέρα της θα έκανε αυτό το κέικ με ιταλικά δαμάσκηνα, αλλά επειδή η Έλεν και ο σύζυγός της έχουν το προαναφερθέν αχλαδιό οπωρώνα, έχει νόημα ότι θα το κάνουν με τα δικά τους Seckel αχλάδια.

Έλαβα και σκόνταψα στα πιο όμορφα κόκκινα αχλάδια krimson στην αγορά σήμερα. Τα δέρματά τους έδωσαν μεγάλα φιλιά χρώματος σε όλη την κορυφή αυτής της τούρτας. Λίγο ξεσκόνισμα της ζάχαρης σε σκόνη έδειξε να είναι ακόμα πιο φιλόξενο. Το κέικ ήταν απλό και ήρθε μαζί σε λιγότερο από πέντε λεπτά, στη συνέχεια δεξιά στο φούρνο. Πάντα σκέφτηκα ότι θα έκανε ένα φανταστικό κέικ πρωινό εξαιτίας των φρούτων και ήταν παγωμένο. Ή ακόμα καλύτερα, θα έκανε μια καλή τούρτα πικνίκ γιατί είναι αρκετά ανθεκτική για να φέσει και στη συνέχεια να τρώει με τα δάχτυλά σας χωρίς να κάνει πολλά από ένα χάος - λίγα ψίχουλα για τα μυρμήγκια.

April 11, 2018