Back to Question Center
0

Θέλετε να βάλετε το Millennial Pink στην κουζίνα, την επιφάνεια εργασίας σας και τις φωτογραφίες σας;

1 answers:

Ήμουν ψώνια για πιάτα την άλλη νύχτα (για μια φωτογράφηση), και είχε μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα για αυτό που ήθελα - χιλιετή ροζ, καθαρή γραμμές παχύ, σύγχρονο χείλος. Δεν βρήκα τα πιάτα που ήμουν μετά, αλλά συναντήθηκα αρκετά μεγάλη καταπληκτική φαντασία. Μου συνέβη κατά νου ότι η απόσπαση μερικών από τα επιτραπέζια ευρήματα μου, μαζί με μερικές σκέψεις σχετικά με το θέμα μπορεί να είναι ενδιαφέρον για μερικούς από σας; - teleprompter purchase. Λεπτομέρειες στυλ, συνδέσεις προέλευσης και παρόμοια ας δώσουμε ένα πλάνο.

Βρείτε το σωστό ροζ. Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι από εσάς ξέρουν τι αναφέρομαι εδώ, αλλά για όποιον δεν είναι σίγουρος, η χρυσή χιλιετία είναι ότι το salmon-ροζ, ροζ, ροζ γκρέιπφρουτ ροζ που βλέπετε παντού τώρα. Υπάρχει πραγματικά ένα ενιαίο χιλιετή ροζ στο μυαλό μου, αλλά βλέπετε πραγματικά τα προϊόντα και τα σχέδια σε μια σειρά από ροζ που σκοπεύουν να χτυπήσει αυτό το σήμα. Υπάρχουν πολλά εκεί έξω σε χιλιετή ροζ γη, σε αρκετά ευρύ φάσμα. Είμαι αρκετά συγκεκριμένη για την κλίμακα σκιάς που προτιμώ. Η ζώνη δεξιά γύρω από τη σκιά Pantone Pale Dogwood είναι όπου είναι συνήθως για μένα - δεν είναι υπερκορεσμένο ή bubblegum, και μπορεί να λειτουργήσει ως ένα ωραίο ουδέτερο από πολλές απόψεις.

Αποφυγή της παγίδευσης τάσεων. Νομίζω ότι το κλειδί για την ενσωμάτωση ενός τέτοιου χρώματος στην κουζίνα σας ή στον πίνακα σας και (αντίστοιχα για πολλούς από εμάς) τις φωτογραφίες είναι συνήθως η εύρεση μεμονωμένων κομματιών ή συστατικών σε σχέση με συσκευές ή οτιδήποτε εγκατασταθεί ή σούπερ μόνιμα. Θέλω να πω, υπάρχουν σίγουρα εξαιρέσεις από αυτό, αλλά προτιμώ να επενδύσω σε πολλά ουδέτερα στοιχεία θεμελίωσης και, στη συνέχεια, να προχωρήσω με ό, τι είμαι ενθουσιασμένος με την εποχή εκείνη. Εδώ είναι το κλειδί, προσπαθήστε να εστιάσετε στην παραλαβή κομμάτια που θα γεράσουν καλά και θα ξεπεράσουν οποιαδήποτε τρέχουσα τάση. Μου αρέσει να προμηθεύομαι παλιά ή vintage κομμάτια, έτσι ώστε να καταλήξετε με πολύ τώρα χρώμα, αλλά από πενήντα χρόνια πίσω.

Σκεφτείτε πέρα ​​από πλάκες και προϊόντα. Το φάσμα του χρώματος στα τρόφιμα και τα μεμονωμένα συστατικά είναι μαγικό για μένα και μου αρέσει να δουλεύω ανοιχτό ροζ στις φωτογραφίες μου (και τα γεύματά μου) όταν έχει νόημα. Υπάρχει ροζ θαλάσσιο αλάτι των Ιμαλαΐων, ανοιχτοί ροζέ κρασιά, τσάι από βότανα (για παράδειγμα, αδύναμο τσάι ιβίσκου), αναμιγμένα γάλατα αμυγδάλου φραουλών και βρώμης βρώμης.

Έτσι!. Εδώ είναι μια επιλογή των αντικειμένων που ήρθα σε όλη την άλλη νύχτα, σε μια σειρά τιμών, εποχές, στυλ σχεδιασμού, κλπ. Εκτός από τα αγαπημένα καταστήματα, μου αρέσει να στοιχειώνω eBay και Etsy, και, στην περίπτωση αυτή, έψαχνε χρησιμοποιώντας όρους όπως -. , κεραμικά κοκκινίλα , vintage ροζ πλάκα , ανοιχτό ροζ ύφασμα , τραπεζομάντιλο . Μερικά από τα ευρήματά μου είναι μοναδικά, οπότε τίποτα δεν είναι διαθέσιμο, ψάξτε γύρω!. Υποψιάζομαι ότι μπορείτε να βρείτε πολλά περισσότερα. Τα μεμονωμένα προϊόντα αριθμούνται στα γραφικά, με αντίστοιχους συνδέσμους ακριβώς κάτω. Herriott Grace
- 2. Χαρτοπετσέτες Χαρτοπετσέτες .

- Oh Happy Day
- 3. Christiane Perrochon Μαλακό Ροζ Βάζο Μικρού Βαλέ - ΜΑΡΤΙΟΥ . - FOOD52
- 5. Τραπέζια Μπύστρου Καραβάνι - . 6) - Oh Happy Day
- 7. Vintage ροζ σερβίρισμα δίσκος - Etsy .

- Herriott Grace
- 9. Γυάλινο κρασί επιχρυσωμένο - Anthropologie
- 10. Kas Table Linens - ABC Carpet & amp;. Αρχική σελίδα
- 11. Blush Watercolor Salad & amp;. Πινακίδες Τούρτας - FOOD52
- 12. Πιπέρι Petalpress - Anthropologie. 6) - Herriott Grace
- 14. Σύνολο σύγχρονο σερβίτσιο - . - Etsy
- 16. Ροζ κοράλλια γενέθλια - Etsy . δημοσιεύσεις. Ευτυχώς να κάνουμε περισσότερα αν σας αρέσει!. -h

April 11, 2018