Back to Question Center
0

Μια επιστολή από ένα απίστευτο Cook

1 answers:

Λατρεύω την ανάγνωση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μου στείλετε. Τους κρατώ συνήθως στον εαυτό μου, αλλά περιστασιακά έχω συναντήσει ένα που είμαι διατεθειμένος να μοιραστώ. Είχα ένα από αυτά έρχονται μέσα από το κουτί μου πριν από λίγες ημέρες

Γεια σας Heidi,
Έχω εντοπίσει τον ιστότοπό σας ως banner Google, έτσι έφτασα εδώ.

Γιατί πρέπει, ένας 60χρονος Άγγλος που ποτέ δεν έχει μαγειρέψει ένα γεύμα στη ζωή του (δεν είμαι περήφανος γι 'αυτό) να κοιτάζω έναν τόπο μαγειρικής; - dress online shopping sites. , και αντιμετωπίζουν να φροντίζουν για τον εαυτό μου. Έχω καταλάβει το μεγάλο λευκό κιβώτιο (πλυντήριο), ανακάλυψα ότι το «φαγητό» μπορεί επίσης να πάει στο κρύο κουτί μπύρας, ότι τα κατεψυγμένα δείπνα μπορούν να γίνουν στο μικρό λευκό φούρνο μικροκυμάτων, αλλά . Έχω ένα κουτί αριστερά. Νομίζω ότι λέγεται μαγειρική;

Το πρόβλημά μου είναι ότι τα "Cookbooks" γράφονται από εξαιρετικά ικανούς, πολύ ενθουσιώδεις μάγειρες. Αυτό δεν είναι καθόλου καλό για τους δύτες όπως εγώ, που στην πραγματικότητα δεν θέλουν να μαγειρεύουν, αλλά θα πρέπει να. Εκτός από τα βιβλία μαγειρικής που απευθύνονται στους φοιτητές (ζυμαρικά από τοίχο σε τοίχο!), Δεν έχω βρει κάτι που πρώτα με παίρνει γύρω από το κατάστημα και μου λέει τι (και τι ΔΕΝ!) Να αγοράσω. ακριβώς πόσο νερό να βάλει σε μια κατσαρόλα?. τι θα έπρεπε να κάνω, ενώ το μαγειρεμένο κουτί θερμαίνεται. πόσα από αυτά τα βότανα / μπαχαρικά να προσθέσετε ("εποχή σε γεύση" δεν βοηθά!)?. πώς προετοιμάζετε, για παράδειγμα, "ψιλοκομμένο σκόρδο" / κλπ. και ούτω καθεξής. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές υποτιθέμενες γνώσεις εκ μέρους του συγγραφέα, καθώς και ένας υποτιθέμενος ενθουσιασμός εκ μέρους του αναγνώστη. Αυτός ο αναγνώστης δεν έχει κανένα ενθουσιασμό!

Υπάρχει μια τάξη αναγνώστη εκεί έξω που δεν μπορεί να μαγειρέψει, ο οποίος πρέπει να μαγειρεύει, αλλά που δεν θέλουν πραγματικά να μαγειρέψουν. Λοιπόν, γιατί να ασχολείστε με τους ανθρώπους που δεν μοιάζουν με αυτό;. Από το κρίμα, υποθέτω!

Και γιατί σας γράφω;. Μου αρέσει ο σαφής τρόπος που παρουσιάζετε αυτό που φαίνεται απλές, ενδιαφέρουσες συνταγές, ο ενθουσιασμός σας, οι επαφές σας, η προθυμία σας να λάβετε υπόψη όσα λένε οι άλλοι και ελπίζω ότι έχετε κάποια συμπόνια για όσους από μας λιμοκτονούν σε φρικιαστικά τηλεοπτικά δείπνα !

Υπάρχει ανάγκη για μια μικρή ομάδα συνταγών για τους "don't-wanna-but-gotta-cook" ανθρώπους που παρ 'όλα αυτά θέλουν να κάνουν τα πράγματα σωστά. Αυτές οι συνταγές θα πάρουν τον απρόθυμο αρχάριο από το χέρι, θα τους οδηγήσουν γύρω από το σούπερ μάρκετ / deli να αγοράσουν απλά προϊόντα (όχι «tef αλεύρι» / 'kuchai' / etc!), Στη συνέχεια να τα σταματήσουν στην κουζίνα και να τους πουν όλα όσα χρειάζονται. κάνω κάθε μοναδική δράση!. Ίσως να συνεχίσουμε να είμαστε ενθουσιασμένοι και ενημερωμένοι (αλλά μην κρατάτε την αναπνοή σας!);. Αλλά θα είμαστε ευγνώμονες :)

Αν αυτό χτυπά μια χορδή μαζί σας, ίσως θα σας δώσουμε κάποια προσοχή;. Απλό, εύκολο στην παρασκευή φρέσκο ​​φαγητό που ακόμη μπορώ να κάνω aaah!

ειλικρινείς καλύτερες ευχές,
Β. B. - Surrey, Αγγλία

Έτσι Σκέφτηκα ότι θα ανοίξω τη συζήτηση σε όλους σας.
Τι συμβουλές έχετε για έναν 60χρονο Άγγλο που ποτέ δεν έχει μαγειρέψει ένα γεύμα στη ζωή του;. Κάποιος που είναι πιθανώς συγκλονισμένος, χωρίς μεγάλο ενθουσιασμό (κάποιος;), κάποιος που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει σαφώς κάποια έμπνευση και συμβουλές. Πού ξεκινάει κάποιος σαν αυτό;. - Αυτός σίγουρα δεν είναι ο μόνος που αισθάνεται αυτόν τον τρόπο.

φωτογραφία από istockphoto. com

Και ενημερώστε αυτήν την θέση μπορείτε να βρείτε εδώ εδώ - συγχαρητήρια Barry!

April 11, 2018