Back to Question Center
0

Λίστα πτώσης αγαπημένων

1 answers:

Πω πω. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την τελευταία μου λίστα αγαπημένων;. Yikes, νομίζω ότι έχει - commercial appraisal company. Έχω τη διάθεση να γράψω ένα. Μόλις τελείωσα να φτιάξω το μερίδιό μου για το δείπνο αύριο το βράδυ, τα πιάτα γίνονται, τα πιάτα καθαρά. Το σπίτι είναι ήσυχο, και κάθομαι στον καναπέ με την αγαπημένη μου κουβέρτα που μου έχει κολλήσει. Έτσι, τα αγαπημένα είναι, μερικά από τα πράγματα που έχουν προσελκύσει την προσοχή μου πρόσφατα. Εδώ πηγαίνει.

Η Nikole Herriott και ο πατέρας της Lance χαράζουν όμορφα αντικείμενα από ξύλο 100% που έχει απομείνει και έχουν ένα κατάστημα που ονομάζεται Herriott Grace . Λατρεύω τα σκούρα κουτάλια τους και τα χειροποίητα, το μοναδικό κονίαμα & amp;. ψωμάκια. Είχα την καρδιά μου σε ένα από τα γλυκά λίγο αλάτι, αλλά κάποιος με κτύπησε σε αυτό (την επόμενη φορά!). Σας ενθαρρύνω να διαβάσετε γι 'αυτούς εδώ , ή να τις συναντήσετε εδώ . Είναι μια τέτοια εμπνευσμένη ιστορία.

Τα δύο τελευταία βιβλία που έχω διαβάσει (και πραγματικά απολάμβαναν!): Kafka on the Shore & amp;. Πτώση πόλης . Τώρα έχω πάει Ένα πέρασμα στην Ινδία και το νέο βιβλίο της Barbara Kingsolver .

Οι εκτυπώσεις ανακούφισης του Bryan Nash Gil είναι εκπληκτικές. Παρατήρησα ότι καθώς επισκέφθηκα την άλλη μέρα, εκτός από την εκτύπωση Hemlock 82 , ο Bryan δημιούργησε μια νέα εκτύπωση, Locust . Επίσης πολύ όμορφο, αλλά ουσιαστικά λιγότερο δαπανηρό.

Για τους κατοίκους του Bay Area, τα μαθήματα του Ιουνίου Taylor στο The Still Room είναι υπέροχα - διασκέδαση, hands-on και μαθαίνεις πολλά. Μόλις παρατήρησα ότι έχει νέα τάξη του προγράμματος δημοσιεύτηκε στο site της.

Τα βιβλία μαγειρικής στη νύχτα μου τώρα: Nigel Slater's Tender , Julie Sanhi's Κλασική ινδική χορτοφαγία και το μαγείρεμα των σιτηρών . ). Δεν υπάρχουν αρκετά γεύματα την ημέρα .

Μετά την πτώση της τρύπας του κουνελιού Etsy: Έλειψα σε αυτή την πλάκα κέικ και αυτό το κίτρινο ποτίσματος . έξι πόδια .

Αναμονή για το επόμενο κρύωμα: Αγόρασα αυτό το καπέλο σε σχήμα καμπάνας μερικές εβδομάδες πίσω στην Ανθρωπολογία και χαμογελάω απολύτως κάθε φορά που το βλέπω.

Αξίζει να αναφέρουμε, ακυρώσαμε το καλώδιο μας και αγόρασα μια Apple TV. Επιθυμώ μόνο να το έκανα νωρίτερα.

Το χαρτί συνήθειας είναι το καλύτερο. Λατρεύω αυτές τις ταχυδρομικές πινακίδες προσαρμοσμένες αρχικές κάρτες σημείωσης . Ευχαριστώ τις κάρτες έρχονται επίσης χρήσιμες μετά τις διακοπές, και μου αρέσουν αυτές οι Thank You Cards με την τυφλή εντύπωση, πραγματικά ωραία.

Είναι sold out, αλλά δεν είναι αυτό εικονογραφημένο ημερολόγιο τακτοποιημένο;. ( μέσω {frolic!}

Ένας από τους γείτονές μου έφερε ένα άκρως άγνωστο σε σένα ύφος του καλαμποκιού σε ένα πάρτι γειτονιάς την άλλη νύχτα. λίγο, υγρό όπως όλα έξω έξω.Ή μου είπε ένας φίλος μοιράστηκε τη συνταγή μαζί της.Το τέχνασμα ρίξτε ένα φλιτζάνι κρέμα γάλακτος πάνω από το κτύπημα καλαμποκιού πριν το ψήσιμο ήταν αρκετά συμπαθητικός για να μου στείλει τη συνταγή - αποδεικνύεται ότι ήταν ένα Marion. Cunningham συνταγή, και εγώ επίσης (τελικά) έκανα τη σύνδεση ότι ήταν η συνταγή Molly Molly που ανατυπώθηκε σε μια σπιτική ζωή .Πωρώ να δώσω ένα αύριο αύριο για την ημέρα των ευχαριστιών. για το θέμα των ανθρώπων που μου αρέσει το όνομα Molly, ήμουν τυχερός που πήρα δείπνο στο σπίτι του Molly την περασμένη εβδομάδα και έκανε αυτό το Almond Tart και τώρα θέλω να το κάνω.

Ας αγόρι, αυτό παίρνει πολύ, και τώρα καθυστερεί, θα έπρεπε να το τελειώσω .. Ένα τελευταίο πράγμα - ελπίζω όλοι να έχετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο διακοπών. να έχεις μια θέση. όπως αυτόν τον ιστότοπο, όπου μπορώ να μοιραστώ ιδέες, συνταγές και γενικές περιπλανήσεις. Σας ευχαριστώ όλους που σας προσκαλούσαμε σε πολλές από τις συνταγές που βλέπετε σε αυτό το site στα δικά σας σπίτια - δεν έχετε ιδέα πόσο μεγάλη (και ευγνώμων) με κάνει να αισθάνομαι. Ασφαλής ταξιδεύει σε όλους εσάς όχι στο σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο.

σελ. μικρό. Η ομάδα μας 101 Kiva Team εξακολουθεί να είναι ισχυρή - είμαστε όλοι σε 60.000 δολάρια σε δάνεια, 2071 δάνεια μέχρι σήμερα. Το αγαπώ. Με κάνει τόσο υπερήφανη. Ρίξτε μια ματιά στον λογαριασμό σας Kiva για να δείτε εάν έχετε κάποια επιστρεφόμενα δάνεια για επανεπένδυση.

April 11, 2018