Back to Question Center
0

ΑΕΕ: Επιλογή Κάλυψης

1 answers:

Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να σας βγάλω πίσω στη σφαίρα του Super Natural Every Day , για να μοιραστώ λίγο περισσότερο το play-by-play που πηγαίνει στην κατασκευή ενός βιβλίου μαγειρικής όπως αυτό. Σε περίπτωση που χάσατε προηγούμενες (σχετικές) καταχωρήσεις, έγραψα αυτό για να ξεκινήσει η σειρά, τότε αυτό για το πώς θα πλησιάσω το χειρόγραφο . Σήμερα σκέφτηκα ότι θα μοιραστώ λίγο για την επιλογή μιας κάλυψης. Φαίνεται ότι έχουμε ένα σχέδιο κάλυψης που (τα δάχτυλα-σταυρωμένα!) Ελπίζω να σας αρέσει όσο και εγώ και είμαι ενθουσιασμένος για να μοιραστώ μερικές από τις σκέψεις που πήγε σε αυτό. Εδώ είναι:

SNE: Choosing a Cover

Θα ήθελα να ξεκινήσω λέγοντας ότι το μονοπάτι από την ύπαρξη μιας ιδέας για ένα βιβλίο που κρατά το βιβλίο στα χέρια σας είναι (σε ​​πολλές περιπτώσεις) μακρύ και εκπληκτικά μη γραμμικό. Για παράδειγμα, είμαι βαθιά στο χειρόγραφο και τη φωτογραφία για Super Natural κάθε μέρα , αλλά δεν τελειώσει - laundry cabinets melbourne. Ταυτόχρονα, αποφασίζουμε για ένα εξώφυλλο. Το κάλυμμα φαίνεται να είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να καρφωθούν. Εμφανίζεται σε όλα τα είδη των χώρων πολύ πριν το βιβλίο μεταβεί στον εκτυπωτή - για παράδειγμα, στον κατάλογο του εκδότη, στις σελίδες των ηλεκτρονικών καταστημάτων βιβλίων (για προπαραγγελίες) κ.λπ. Είναι το πρόσωπο του βιβλίου και αν γίνει καλά. , πρέπει να ορίσετε τον τόνο για αυτό που θα βρείτε μέσα.

Είμαι βέβαιος ότι το έχω μιλήσει προηγουμένως, αλλά αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεργάζομαι με τον Toni Tajima στο Press Ten Press για το σχεδιασμό βιβλίων για Super Natural Every Day . Η Toni ήταν η σχεδιάστρια μου για το Super Natural Cooking , και η κατοχή της σε αυτό το έργο ήταν ένα κτύπημα καλής τύχης για πάντα θα είμαι ευγνώμων. Είναι σε θέση να εργαστεί για την παρακολούθηση μαζί της;. Έχω ξεφύγει από το μυαλό μου. Ο Toni επικεφαλής του σχεδίου σε ολόκληρο το βιβλίο - κάλυψη, εσωτερικό, γραμματοσειρές, απλώματα - τα εννέα.

Έτσι, ας μιλήσουμε για τη λειτουργία ενός καλύμματος. Είναι πολύ περίπλοκα. Πρακτικά, έχουν να κάνουν δουλειές. Πρέπει να γνωστοποιήσουν την προϋπόθεση του βιβλίου. Μπορούν να ορίσουν τον αισθητικό τόνο για τις σελίδες που θα ακολουθήσουν. Πρέπει να φαίνονται καλά σε μέγεθος ζωής και ως εικονίδια μικρογραφιών. Στην περίπτωσή μου, αυτή η κάλυψη έπρεπε να διαφοροποιηθεί από το τελευταίο βιβλίο με μια ματιά, όμως να φανεί σχετική. Όσον αφορά την εργασία με τον εκδότη σας, θέλετε να έχετε buy-in από τους ανθρώπους των τμημάτων που υποστηρίζουν το βιβλίο σας επίσης - ο κατάλογος είναι μακρύς (και σημαντικός) και περιλαμβάνει τους πωλητές, τους ανθρώπους μάρκετινγκ, καθώς και τα συντακτικά. Είναι μια συνεργασία και το τέχνασμα δημιουργεί και επιλέγει κάτι που αγαπάτε και δεν εμπίπτει στην παγίδα σχεδιασμού ανά επιτροπή.

Η Toni έκανε μια δέσμη διαφορετικών mock-ups για αυτή την κάλυψη και έπεσα για το ένα πάνω από το λεπτό που το έδειξε στην οθόνη της. Όλα τα άλλα πράγματα στην άκρη, ένιωσα σωστά σε με, χτύπησε το σωστό τόνο. Είναι όμορφο, θηλυκό, ήσυχο με ένα ζευγάρι που έχει υποτιμηθεί. Μου άρεσε η περιορισμένη παλέτα χρωμάτων και οι επεξεργασίες γραμματοσειρών. Έχει τις ντάλιες που μου αρέσει να επισκέπτονται στο Golden Gate Park στα τέλη του καλοκαιριού και μία από τις αγαπημένες μου συνταγές από το βιβλίο που απεικονίζεται (μια ειδική σαλάτα πατάτας). Είναι το είδος του βιβλίου που θα έλεγα με μια ματιά. Αυτό ήταν ένα από τα τελευταία comps που μοιράστηκε μαζί μας μετά την αποστολή άλλων εκδόσεων τις προηγούμενες εβδομάδες. Ήμασταν έξι ή επτά από εμάς συρρικνωμένοι γύρω από το γραφείο της όταν το έδειξε και όλοι φαινόταν να ανάβουν.

SNE: Choosing a Cover

Εδώ είναι ένα ζευγάρι προηγούμενες εκδόσεις (παραπάνω) - δύο εναλλακτικά αγαπημένα μου. Μου αρέσει η απαλότητα και των δύο, και πάλι, η περιορισμένη παλέτα χρωμάτων. Δεν είμαι πολύ shouter, μέρος του λόγου νομίζω ότι αυτά τα πιο ήσυχα καλύμματα αντηχούν μαζί μου.

SNE: Choosing a Cover

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μιλήσαμε πολύ για το πώς το Super Natural Cook και το Super Natural Every Day . Ένα πράγμα που θα βοηθήσει, εκτός από το πραγματικό σχεδιασμό κάλυψης, είναι το κομψό μέγεθος του πραγματικού βιβλίου. Το νέο βιβλίο θα είναι το ίδιο με το SNC, αλλά με περισσότερες σελίδες. Θα είναι παχύτερο. Αλλά αν όλα πάνε καλά, θα μπορείτε να πείτε ότι είναι αδελφές τίτλοι.

SNE: Choosing a Cover

Και εδώ έχουμε ένα ζευγάρι περισσότερο με-κεντρικό (και, θα έλεγα, πιο εμπορική) καλύπτει. Νομίζω ότι όλοι συμφώνησαν ότι είναι πολύ κοντά στην κάλυψη της SNC. Ας πούμε απλά, είμαι ευτυχής να κάνω την έξοδό μου από το εξώφυλλο για να χαλαρώσω σε μερικές από τις εσωτερικές σελίδες.) .

Έτσι, εκεί βρίσκονται τα πράγματα στο μέτωπο του βιβλίου. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν μπορέσω να μοιραστώ με εσάς κάποια spreads ή μια αναλαμπή στις σελίδες των συνταγών ή οποιαδήποτε άλλη πτυχή της δημιουργικής διαδικασίας που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Εργαζόμαστε για την αποστολή. αυτό τον Νοέμβριο (!) στον εκτυπωτή που φαίνεται τόσο μακριά, αλλά πραγματικά δεν είναι. Και τελικά, ξέρω ότι μερικοί από εσάς αισθάνεστε λίγο αλλάξει όταν δεν έχω συνταγή για να μοιραστώ, έτσι επέστρεψα πίσω στα αρχεία και τα κεράσι διάλεξαν δύο αγαπημένα για να σας υπενθυμίσω - ελπίζω ότι θα σας κρατήσω για ένα. μερικές μέρες. xo -h

Αυτό Καρότο, Dill & amp;. Η σαλάτα λευκών φασολιών είναι ένα από τα αγαπημένα μου: ζεστές, φέτες νομισμάτων φρέσκων καρότων, λευκών φασολιών alubia και ψιλοκομμένο άνηθο που ρίχνονται με ένα γλυκό λεμόνι. Και έχει περάσει λίγος χρόνος από τότε που έγραψα ένα σάντουιτς, ίσως επειδή κανένας δεν είναι τόσο καλός TLT , εάν οι τομάτες κερασιών έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στις αγορές σας, δώστε το πάει.

April 11, 2018