Back to Question Center
0

Μια πρώτη ματιά

1 answers:

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μου αρέσει να εργάζομαι σε βιβλία. Μου αρέσει να είμαι σε θέση να ζήσω με συνταγές και εικόνες για μήνες ή και χρόνια. Κάτι για την επανεξέταση και την εργασία σε αυτά με την πάροδο του χρόνου είναι ακριβώς σωστό. Λατρεύω τη λήψη φωτογραφιών για εκτύπωση. Απολαμβάνω τη συνεργατική διαδικασία εργασίας σε ένα βιβλίο. Αγαπώ να κρατάω ένα βιβλίο στα χέρια μου υπάρχουν πολλοί λόγοι - best web development agency.

Είμαι εδώ κοιτάζοντας ένα έγγραφο με ημερομηνία 18 Δεκεμβρίου 2005, είναι συγγραφέας συγκατάθεση μου με το Δέκα Speed ​​Press για Super Φυσικό Μαγειρική . Δεν ξέρω πώς πέρασαν τέσσερα χρόνια τόσο γρήγορα, αλλά έχει. Έδωσα το χειρόγραφο και τη φωτογραφία τον Αύγουστο του 2006, το βιβλίο δημοσιεύθηκε την επόμενη άνοιξη. Μου άρεσε πολύ να δουλεύω σε αυτό το βιβλίο. Και τώρα, κοιτώντας πίσω σε αυτό, συνειδητοποιώ ότι ποτέ δεν σταμάτησα ποτέ.

Λίγο μετά την υποβολή του χειρογράφου για το Super Natural Cooking , ξεκίνησα να βγάζω φωτογραφίες που μου άρεσε και συνέχισα να κρατάω σημειωματάρια για τις αγαπημένες μου συνταγές, ιδέες και εμπνεύσεις. Δεν ήμουν σίγουρος τι θα έκανα μαζί τους, ή τι θα εμφανιζόταν με την πάροδο του χρόνου, αλλά είχα μια χαρά κάτι. Ή όχι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν μου αρέσει η ιδέα να σπεύδεις αυτά τα πράγματα. Έχω έρθει να πιστέψω ότι δεν μπορείτε πραγματικά να βιάσετε την έμπνευση, έρχεται με το δικό της πρόγραμμα, αναδύεται και διασταυρώνεται η ζωή μου όταν κρίνει κατάλληλο. Προσπαθώ μόνο να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά.

Κρατώντας την τοπικά: Ο Aaron Wehner, τώρα εκδότης του Δελτίου Τύπου Δέσμης, συμβαίνει επίσης να είναι φίλος και γείτονας. Είναι ωραίο να μπορώ να κάνω περιστασιακά ιδέες μαζί του στην παιδική χαρά στο πάρκο απέναντι από το σπίτι μου ή πάνω από τον καφέ μέχρι το μπλοκ. Υποψιάστηκα (και ελπίζω) ότι αν επρόκειτο να δουλέψω σε ένα άλλο βιβλίο, θα ήταν με την Δέκα Ταχύτητα. Βρίσκονται στο Μπέρκλεϊ και δεν υπάρχει τίποτα να μοιραστείτε την εμπνευσμένη γραμματοσειρά με τον σχεδιαστή σας πρόσωπο με πρόσωπο ή να ξεκουραστείτε με τον συντάκτη σας για μεσημεριανό γεύμα ή ποτό. Είμαι πολύ τυχερός σε αυτό το θέμα.

Τώρα, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της σκέψης ενός βιβλίου και της μετατροπής μιας ιδέας σε ένα πραγματικό βιβλίο. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι έτσι για όλους, αλλά μιλώντας για τον εαυτό μου, η δέσμευση σε ένα έργο βιβλίου είναι τόσο συναρπαστικό και τρομακτικό. Υπήρξε ένα σημείο πέρυσι, όταν ο ενθουσιασμός μου για την προοπτική να φτιάξω ένα καινούργιο βιβλίο έριξε την ισορροπία μακριά από τρομακτικές και άρχισα να προσπαθώ να διαφωνώ με τα πράγματα σε κάτι πραγματικό και συνεκτικό. Κάτι που ήμουν ενθουσιασμένος να μοιραστώ.

Ένα νέο βιβλίο μαγειρικής: Δουλεύω σε ένα :) Θα υποβάλω το χειρόγραφο και τη φωτογραφία στο Ten Speed ​​αυτό το καλοκαίρι και θα δημοσιευθεί την άνοιξη του 2011. Θα είναι. Super Natural Cooking και ο τίτλος εργασίας είναι Super Natural Every Day . Με λίγα λόγια, είναι μια ματιά στο καθημερινό μαγείρεμα και την καθημερινότητά μου. Όλες οι νέες συνταγές, όλη η νέα φωτογραφία. Σε μορφή εξίσωσης: Me + Βόρεια Καλιφόρνια + μαγείρεμα με φυσικά τρόφιμα + κουζίνα μου στο Σαν Φρανσίσκο = Super Natural κάθε μέρα.

Οι συνταγές: Οι συνταγές προέρχονται από ολόκληρα και φυσικά τρόφιμα. Έχουν συνήθως μια χούφτα εποχιακά συστατικά, μερικές απόψεις για τη διατροφική ισορροπία, και οι περισσότερες έρχονται μαζί με ελάχιστη προσπάθεια. Μερικές φορές είναι δύσκολο, αλλά έχω αντισταθεί στην παρόρμηση να συμπεριλάβω τυχόν δημιουργίες με ιδιαίτερη περίσταση. Παράκαμψα επίσης όποια είχε πολλά στοιχεία ή απαιτούσε πολύπλοκες χρονικές δεσμεύσεις. Αντ 'αυτού, πήγα πίσω στα σημειωματάρια μου και έχω αγκυροβολήσει το βιβλίο στις αγαπημένες μου καθημερινές δημιουργίες. Οι συνταγές επανεξετάζω ξανά και ξανά.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα ήθελα να σας πω γι 'αυτό, τόσο πολύ είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να γράψω μια σειρά από δημοσιεύσεις επικεντρωμένες στη δημιουργική διαδικασία της δημιουργίας αυτού του βιβλίου, αν σας ενδιαφέρει;. Σκεφτόμουν: τη φωτογραφία. το χειρόγραφο?. τη διαδικασία σχεδιασμού. έμπνευση;. τις συνταγές . ;. Πες μου τι νομίζεις.

Και το πιο σημαντικό, αυτή η θέση δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια ειλικρινή ευχαριστώ σε όλους εσάς που αγκάλιασε το Super Natural Cook . Με απλά λόγια, χωρίς την υποστήριξή σας, δεν θα δούλευα σε άλλο βιβλίο.

April 11, 2018