Back to Question Center
0

Συνταγή σαλάτας με σάλτσα μαρούλι

1 answers:

Ήμουν πολύ ξύπνιος στις 5:30 σήμερα το πρωί. Το φωτεινό πράσινο βικτοριανό απέναντι από μας, καθώς και το κίτρινο λεμόνι δύο πόρτες κάτω, είναι και τα δύο εκσπλαχνισμένα και ανακαινισμένα. Οι τεράστιες πλαστικές σανίδες που καλύπτουν διάφορες οπές στις στέγες και τα παράθυρα μαστίζουν και κουμπώνουν όταν ο άνεμος κλωτσάει, κάνοντας τη θύελλα έξω να φαίνεται πολύ πιο δραματική από ό, τι στην πραγματικότητα. Απλώς έμεινα εκεί στο άνετο κρεβάτι μου, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο βλέποντας τη βροχή να πέφτει σε φύλλα φωτισμένα από το φως του δρόμου περιμένοντας τον ήλιο να έρθει επάνω. Τόσο για την άνοιξη - finding lost super online.

Χρειάστηκε να είμαι κάτω στο Ferry Plaza Farmers Market σήμερα το πρωί στις 8:30 για να κάνει μια μαγειρική επίδειξη έξω κάτω από την τέντα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που έκανα ένα demo στην αγορά της πατρίδας μου, ακόμα κι αν ο καιρός ήταν ζοφερός. Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προσπαθειών της, της CUESA , το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που διοικείται από το San Francisco Farmers Market βάζει σε μεγάλη προπόνηση όλο το χρόνο - συμπεριλαμβανομένων των φόρουμ τους «Shop with the chef» και «Meet the Producers». οι οποίες κρατιούνται ανάποδα κάθε Σάββατο το πρωί. Οι επίδειξεις / συνεντεύξεις μαγειρικής του πρωινού το Σάββατο φιλοξενούνται από τον Willow Waldeck, τον οποίο λατρεύω απολύτως. Η Willow καλλιεργεί και καλλιεργεί αυτό το πρόγραμμα για έξι χρόνια και έχει παρακολουθήσει ένα εκπληκτικό φάσμα σεφ, μάγειρα, συγγραφείς βιβλίων μαγειρικής, αγρότες και παραγωγοί. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα καλύτερα εκπαιδευμένο κοινό που είναι ενθουσιασμένο και πιο ενημερωμένο για τη γενναιοδωρία των προϊόντων και της παραγωγής που κάθεται στο κατώφλι του San Francisco Bay Area.

Είμαστε πραγματικά τυχεροί που έχουμε τη Willow και ενθαρρύνω όλους τους ντόπιους να κατεβούν και να ελέγξουν το πρόγραμμα. Εκτός των χωριών - το βάζετε στα δρομολόγιά σας για το επόμενο ταξίδι σας στο SF, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε ένα πρωινό το Σαββατοκύριακο στο Σαν Φρανσίσκο. Πέρασα από την άλλη πλευρά σήμερα το πρωί, αλλά γενικά προσπαθώ να παρακολουθήσω μια χούφτα των προγραμμάτων κάθε εποχή στο ακροατήριο και πάντα να έρχομαι σπίτι με νέες ιδέες ή να μαθαίνω κάτι καινούργιο σχετικά με το φαγητό που καταναλώνω και πού έρχεται. από.

Ήταν επίσης υπέροχο να συναντήσετε μερικούς από τους αναγνώστες αυτού του ιστότοπου αυτοπροσώπως - όλοι ήταν τόσο ωραίοι. Μου αρέσει να μπορώ να βάλω ονόματα (από τα σχόλια) με πρόσωπα. Ευχαριστώ για τον πόθο και τον καιρό.


Χάρη στον Barry Jan για τις παραπάνω φωτογραφίες.

Έκανα δύο συνταγές σήμερα το πρωί - μια από τις αγαπημένες μου, φωτεινές, εσπεριδοειδείς, σαλάτες της άνοιξης - καθώς και μια συνταγή με σαλάτες λευκής φασολιάς (με χόρτα). Η συνταγή φασολιών ήταν πολύ πιο κατάλληλη για τους σημερινούς γκρίζους ουρανούς και τις σταγόνες βροχής, αλλά η σαλάτα ήταν αισιόδοξη και είναι μια καλή επιλογή για ένα μεσημεριανό άνοιξη την επόμενη φορά που θα βγει ο ήλιος.

Θα συμπεριλάβω τη συνταγή σαλάτας και κρέμας εσπεριδοειδών κάτω ακριβώς όπως το έκανα σήμερα το πρωί για εκείνους από εσάς που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως. Ήταν ποτέ τόσο ελαφρώς προσαρμοσμένο για να επωφεληθεί από τα γλυκά μωρών romaine σαλάτα μωρών, τα κρεμμυδάκια άνοιξη, και κοκκινίζει τα πορτοκάλια cara cara που ήταν διαθέσιμα στην αγορά, όταν είχαμε παραλάβει την παραγωγή σήμερα το πρωί.

Ευχαριστώ και πάλι το sis μου, που εμφανίστηκε στη ρωγμή της αυγής, με βοήθησε να φορτώσω και να ξεφορτωθώ το αυτοκίνητό μου, πλύση + ξηρό πράσινο σαλάτα και με κράτησε οργανωμένο. Ήταν υπέροχο να ξοδεύεις τη μέρα μαζί σου. xoxo -h

ps. Είδα μερικούς ανθρώπους με κάμερες - Αν έκανες φωτογραφίες σήμερα το πρωί, στείλτε τους σε εμένα και θα τους προσθέσω στη θέση.

April 13, 2018