Back to Question Center
0

Λίγα αγαπημένα πράγματα

1 answers:

Έχει λίγους μήνες από τότε που έχω τραβήξει μαζί μια λίστα "αγαπημένων". Έτσι, εδώ πηγαίνει
Η Amy Franceschini εργάζεται σε ένα έργο που δείχνει όμορφα πώς η ζωή, η τέχνη, τα τρόφιμα, ο σχεδιασμός και η κοινότητα μπορούν να διασταυρωθούν για να έχουν θετικό αντίκτυπο. για τον τρόπο που ζούμε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να θυμηθείτε τους Κήπους Νίκης του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου &. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ? - average cost of long term care insurance in california. Ήταν πολύ καιρό πριν ο χρόνος μου, αλλά το έργο της Amy αναφέρει την ιστορία καθώς ξανασκεφτεί αυτούς τους κήπους και πώς θα μπορούσαμε να τις αναπτύξουμε ξανά. Παρακολούθησα μια ομιλία χθες το βράδυ στο SFMoMA όπου η Amy παρουσίασε το όραμά της σε ένα μέτριο πλήθος. Πέρασα ολόκληρη την ώρα προσπαθώντας να μην καταλάβω το κάθισμά μου - ενθουσιασμένος που έχω εμπλακεί, αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να συνεισφέρω για να βοηθήσω να προωθήσω αυτό το έργο / κίνηση προς τα εμπρός. Οι αρχειακές εικόνες που παρουσίασε και οι στατιστικές που ανέφερε ήταν τόσο συναρπαστικές και εμπνευσμένες. Ένα ζευγάρι παραδείγματα:

  • Το 1943, 20 εκατομμύρια Victory Gardens παράγουν μέχρι και το 41 τοις εκατό του συνόλου των λαχανικών που καταναλώθηκαν στο έθνος - κατάλαβα ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτής της μετατροπής έγινε. πάνω από δύο χρόνια. Στο Σαν Φρανσίσκο και σε ολόκληρη τη χώρα χρησιμοποιήθηκαν δημόσιες εκτάσεις, συμπεριλαμβανομένων μεριδίων του Golden Gate Park. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον κήπο κοντά στα μπροστινά σκαλιά του Δημαρχείου του Σαν Φρανσίσκο.
  • Υπάρχουν περίπου 1822 στρέμματα πιθανών εκτάσεων παραγωγής τροφίμων σε αυλές, δημόσιες παρτίδες και ανεπτυγμένες περιοχές μόνο στο Σαν Φρανσίσκο.

Φανταστείτε τα οφέλη από μια κίνηση όπως αυτή που συμβαίνει και πάλι Τοπικά παραγόμενα, εποχιακά τρόφιμα που ταξιδεύουν ελάχιστα μίλια τροφίμων. Παιδιά (και ενήλικες!) Που επανασυνδέονται με το πού προέρχεται το φαγητό τους. Η εμφάνιση ενός δημόσιου δικτύου τραπεζών σπόρων προς σπορά που διατηρούν τη γενετική ποικιλότητα. Το δυναμικό για προγράμματα CSA γειτονιάς. Η αποκέντρωση της παραγωγής τροφίμων και η ανεξαρτησία από τα εταιρικά συστήματα τροφίμων.

Θα σας ενημερώσω για τον τρόπο με τον οποίο αυτό το έργο εξελίσσεται, ελπίζω ότι θα συναντηθεί με μεγάλη επιτυχία. Αν κάποιος από εσάς διαβάζοντας έχει κάποια ιδέα για το γιατί οι αρχικοί κήποι τελικά ξέσπασε, είμαι πολύ περίεργος να μάθω γιατί.

NAMA ROCOCCO Ταπετσαρίες Studio
NAMA ROCOCCO παράγει εκπληκτικές ταπετσαρίες τεχνών. Για όσους από εσάς εκτιμούν τις ατέλειες και την ακρίβεια των γραμματοσήμων - αυτό είναι το ισοδύναμο ταπετσαρίας - και στη συνέχεια μερικά. Η διαδικασία περιλαμβάνει χειροποίητη ζωγραφική και στη συνέχεια μεταξοτυπία σε κάθε φύλλο γαλλικού χαρτιού χωρίς οξύ. Αναμιγνύουν τα δικά τους χρώματα για να διαμορφώσουν τα δικά τους χρώματα. Ανυπομονώ για την ημέρα που βρίσκω το τέλειο τοίχο που αξίζει, και ένα πορτοφόλι που είναι πρόθυμο. Υποψιάζομαι ότι το πορτοφόλι θα είναι το εύκολο κομμάτι της εξίσωσης.

Το οινοποιείο Quixote
Μετά από μακρά αναμονή, το οινοποιείο Quixote είναι πλέον ανοικτό στο κοινό. Αυτό είναι ένα οινοποιείο σε αντίθεση με όσα έχετε δει ποτέ - καθώς φτάνετε στο αυτοκίνητο, λίγα λεπτά μακριά από το περίφημο μονοπάτι Silverado, χαιρετίζεστε από μια χρωματική δομή χωρίς ευθείες γραμμές, στίγματα από ένα ζωντανό, χρυσό. -Προστατευόμενο θρόμβο κρεμμυδιού. Ο Hundertwasser πίστευε ότι ο χρόνος που περνάει κάτω από τον θόλο θα έφερνε καλή τύχη - τουλάχιστον φέρνει χαμόγελα και απόλαυση σε όσους επισκέπτονται. Το οινοποιείο παρουσιάστηκε στην New York Times την περασμένη εβδομάδα από τον Chris Colin, σε ένα άρθρο με τίτλο όπου το ίδιο το οινοποιείο είναι λίγο συμβουλές . Χαμογέλασα ανοιχτά όταν διάβασα το ακόλουθο απόσπασμα: "Χωρισμένο στους χρυσούς λόφους, μακρυά από τις αρχοντικές βίλες και τα ασυνήθιστα διακοσμημένα αρχοντικά, κάθεται σε ό, τι μπορεί να φανεί η δημιουργία ενός παιδιού με υπέροχη θλίψη».

. Ένα κτίριο όπως αυτό είναι μια δήλωση, και όπως το άρθρο επισημαίνει τους κριτικούς που σκέφτονται τις δομές του Hundertwasser ως "τρισδιάστατα μανιφέστα." Ο διευθυντής του Hundertwasser, Joram Harel, δίνει την εικόνα: "Λοιπόν, ο Hundertwasser συμφώνησε .. Ήθελε απλά να δείξει. η ψυχή πεθαίνει σε όλα αυτά τα παραδοσιακά κτίρια και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη επειδή δεν αισθάνεστε ότι συμβαίνει, αισθάνθηκε το κρυμμένο λαχτάρα των ανθρώπων να ζουν διαφορετικά ».

Την επόμενη φορά που βρίσκεστε στη Βόρεια Καλιφόρνια, επισκεφτείτε. Quixote. Αυτό είναι το είδος του τόπου που έχει τη δύναμη να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για το τι είναι δυνατό στον κόσμο.

Και μερικές άλλες συνδέσεις που ήθελα να μοιραστώ:

  • Paulina Reyes . ) Τέλεια Γραμμή
  • Meghan Gerety
  • Βασικός Οδηγός Γευσιγνωσίας του Κρασιού . με αυτό . Παράδεισος.
  • Εξιλέωση
  • Moleskin City Notebooks
April 13, 2018