Back to Question Center
0

Κάνοντας ένα βιβλίο μαγειρικής

1 answers:

Έγραψα μια θέση λίγο πίσω για γράφοντας μια πρόταση βιβλίο μαγειρικής . Εξήγησε πώς προσεγγίζω συνήθως τα πρώτα στάδια ενός προγράμματος βιβλίων μαγειρικής. Σκέφτηκα ότι θα το ακολουθούσα με μια θέση κυρίως (αλλά όχι εντελώς) επικεντρωμένη σε μερικές από τις λεπτομέρειες που έλαβαν χώρα την εποχή εκείνη - ανάμεσα στην υπογραφή μιας σύμβασης και την αποστολή του βιβλίου στον εκτυπωτή. Θα πρέπει να αναφέρω, ήταν απίστευτη ακοή από τόσους πολλούς από εσάς - καθένα σε διαφορετικό στάδιο των δικών σας έργων - computer fix Morgan hill. Είτε το δικό μου βιβλίο είτε ένα βιβλίο που εργάζεται κάποιος άλλος, βρίσκω τη διαδικασία συναρπαστική. Όσο περισσότερο μιλάτε με διαφορετικούς συγγραφείς βιβλίων μαγειρικής, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεστε πόσο μοναδική είναι η διαδικασία σε κάθε άτομο.

Making A Cookbook

- Πάνω - Αυτό είναι πραγματικά ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα για Near & amp;. Far για να προσπαθήσετε να πάρετε μια λαβή για τη ροή, τη δομή και τον τρόπο με τον οποίο ορισμένες από τις εικόνες, τις συνταγές και το περιεχόμενο μπορούν να συνεργαστούν. Θα ήθελα να πάρω πρότυπα φύλλα χαρτιού, να τα διπλώσω σε (φαίνεται) οκτώ, και στη συνέχεια να σκιαγραφήσω / αποκλείω τα spreads και τα μπλοκ περιεχομένου. Νομίζω ότι μου αρέσει αυτά τα πράγματα στα πρώτα στάδια, επειδή είναι μικρής κλίμακας, επίπεδη χαρτογραφημένη, και κάνοντας τα σκίτσα πραγματικά με αναγκάζει να κοιτάξω τις εικόνες και το περιεχόμενο με έναν τρόπο που ίσως δεν θα ήταν διαφορετικά. Στα βιβλία του παρελθόντος, μίλησα για το πώς χρησιμοποιώ ένα μεγάλο βιβλίο σε όλη τη διαδικασία του βιβλίου για να ρυθμίσω τα πράγματα, να παρακολουθώ την ανάπτυξη των συνταγών, τις δοκιμές και τις αναθεωρήσεις. Υπάρχουν παρόμοιες σκέψεις στο μέτωπο της φωτογραφίας, οπότε και το συνδετικό υλικό βοηθά και εκεί. Όταν συνεχίζετε να προβάλλετε μια εικόνα που δεν σας ικανοποιεί, είναι εύκολο να παρακινηθείτε να αναποδογυρίσετε.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρω εδώ ότι απλώς και μόνο επειδή οργανώνω όλο το περιεχόμενό μου σε ένα δεσμευτικό πολύ συγκεκριμένα ως μέρος της διαδικασίας μου, δεν κρέμομαι σε αυτή τη συγκεκριμένη τάξη πραγμάτων μόλις ενεργοποιήσω τα πάντα. Δέκα ταχύτητα. Δουλεύω με τον Toni Tajima σχετικά με τη συνολική σχεδίαση των βιβλίων μου, και ενώ παρουσιάζω τον Toni τα δεσμευτικά μου και τα δελτία και όλα αυτά, δεν υπαγορεύω καθόλου την τοποθέτηση ή κάτι τέτοιο. Είναι πολύ πιο συνεχής συνομιλία μεταξύ μου, του συντάκτη μου (Julie Bennett) και του Toni, με την πάροδο του χρόνου. Μέρος της διαδικασίας που αγαπώ περισσότερο είναι η υποβολή του χειρογράφου και της φωτογραφίας και στη συνέχεια να δούμε πώς το προσεγγίζουν οι καθέναν. Έχουν τα φρέσκα μάτια σε εκείνο το σημείο της διαδικασίας, και πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος για μένα να κάνω τίποτα πέρα ​​από το να τους αφήσουμε να κάνουν ό, τι είναι καλός. Αν έκανα καλή δουλειά από την αρχή, θα έπρεπε να είναι ομαλή - αυτό δείχνει τη σημασία της καθιέρωσης ακριβώς αυτού που θέλετε να επιχειρήσετε μια στοχαστική και σταθερή πρόταση (. 2).

Making A Cookbook

- Πάνω - Αυτό έμοιαζε στο τέλος της όλης διαδικασίας. Έχει λίγο εκτός ελέγχου και μάλλον θα έπρεπε να το χωρίσω μεταξύ δύο συνδετικών. Το κοντινό πλάνο των εικόνων με ροζ ταινία είναι ένας τυπωμένος δείκτης όλων των έγχρωμων εικόνων που υπέβαλα. Εάν μια εικόνα ήταν έτοιμη - υψηλή ανάλυση, αποθηκεύτηκε στο σκληρό δίσκο που θα υποβάλω - θα πάρει ένα κομμάτι της ταινίας. Πάνω από αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα παραγωγής για το Near & amp;. Μακριά.

Making A Cookbook

- Πάνω - Στο Μαρακές. Προσπάθεια κάποιου "πυροβολισμού συγγραφέα" η έκφρασή μου είναι η συνειδητοποίηση ότι μια ταχύτητα μοτοσικλέτας μόλις γύρισε τη γωνία.

Making A Cookbook

- Πάνω - Συλλογή εικόνων για πιθανή ένταξη στον κατάλογο Ten Ten Fall 2015.

Making A Cookbook

- Πάνω - Αυτό είναι το πίσω εξώφυλλο του Near & amp;. Far , και είναι μια αντανάκλαση ενός μέρους της διαδικασίας για το οποίο είμαι περισσότερο ευγνώμων. Νομίζω ότι μιλώ για πολλούς συγγραφείς, όταν λέω ότι είναι αρχικά δύσκολο να αρχίσετε να βάζετε ένα νέο βιβλίο εκεί έξω. Έχετε ζήσει μαζί του για μεγάλο χρονικό διάστημα, και μέρος της διαδικασίας, αφού το χειρόγραφο έχει ολοκληρωθεί και ο σχεδιασμός είναι εγκατεστημένος, κυκλοφορεί νωρίς αντίγραφα του. Τα πρώτα αντίγραφα (είτε σε PDF είτε σε μορφή μαγειρικής) βγαίνουν σε μια σύντομη λίστα ανθρώπων που ελπίζετε να περάσουν λίγο χρόνο με το βιβλίο σας, να αισθάνονται καλά γι 'αυτό και να γράψουν κάποιες ευγενικές λέξεις. Αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα "ζητάει" για μένα. Σας ευχαριστώ Samin , σας ευχαριστώ Elissa , και σας ευχαριστώ Deborah - βαθιά ευγνωμοσύνη και εκτίμηση.

Making A Cookbook

- Πάνω - Βρήκα αυτό το θραύσμα στο Near & amp;. Φάκελος μακριά την άλλη μέρα. Έχω την τάση να γράφω τα κεφάλαια ανοιχτήρια μακριά από αντί να τα πληκτρολογώ στο φορητό υπολογιστή μου. Το κάνω πραγματικά μερικές φορές με αναρτήσεις για 101 βιβλία μαγειρικής. Εχει ωραία αίσθηση. Να γράφετε σε ένα σημειωματάριο ή σε ένα κομμάτι χαρτί αντί για ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη. Πιθανότατα δηλώνω το προφανές, αλλά με βοηθά να εστιάζω, χωρίς ψηφιακές αποσπάσεις.

Making A Cookbook

- Παρακάτω - Μερικοί από εσάς ήταν περίεργοι για το στυλ και τη φωτογράφηση του βιβλίου. Έχω ερωτηθεί για τις κάμερες που χρησιμοποιώ και αν δουλεύω με μια ομάδα. Μοιράζεις τους βλαστούς σε έντονους βλαστούς ή τσιπς σε αυτό;.

Υπάρχουν πλάνα από τουλάχιστον πέντε διαφορετικές κάμερες σε αυτό το βιβλίο. Πήρα ένα μίγμα ταινιών και ψηφιακών. Αν ήμουν ταινία γυρίσματα, το μεγαλύτερο μέρος ήταν 6x7 ή Polaroid / Fuji 3. 25 x4. 25 και 4x5. Έχω χρησιμοποιήσει μια παλιά Polaroid Land Camera, ένα Speed ​​Graphic, ένα φάκελο Fuji 6x7 (μεγάλη ταξιδιωτική κάμερα) και ένα Sony Nex 3 αυτό είναι αυτό που χρησιμοποιώ τώρα / . πάρα πολύ) με έναν προσαρμογέα έτσι θα μπορούσε να πάρει τους παλιούς φακούς Leica (καθιστώντας το μια μεγάλη, συμπαγής κάμερα ταξιδιού). Όσον αφορά τα πλάνα φαγητού, έχω την τάση να πυροβολώ σταδιακά για μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνη μου. Τούτου λεχθέντος, μερικές από τις αγαπημένες μου μέρες που εργάστηκαν σε αυτό το βιβλίο ήταν όταν είχα βοηθήσει δύο από τους αγαπημένους μου ανθρώπους να μαγειρεύουν με - Tina Dang και Emelie Griffin. Θα επιλέγαμε μια χούφτα συνταγών για να προετοιμάσουμε ή να δουλέψουμε από το χειρόγραφο. Θα πυροβολούσαμε στο δρόμο και στη συνέχεια θα απολαύσαμε ένα όμορφο μεσημεριανό γεύμα μαζί. Κατά ειρωνικό τρόπο, δεν έχω ένα πλάνο και των τριών μας στην κουζίνα, αλλά έχω έναν από εμάς μετά από μερικά ποτά μια νύχτα σε ένα τρελό μπάνιο (κάτω).

Making A Cookbook

- Παρακάτω - Αν δείτε ένα στιγμιότυπο από μένα στο βιβλίο (ή αλλού), ήταν πιθανό να ληφθεί από Wayne :).

Making A Cookbook

Αυτή τη στιγμή όλα τα αρχεία βρίσκονται στον εκτυπωτή και έχουμε οριστικοποιήσει το σχέδιο, το χρώμα και την υφή του καλύμματος. Μπορείτε να δείτε τα παραδείγματα των εκδόσεων των παρακάτω περιπτώσεων. Παίρνουμε δείγματα και συγκρίνουμε διαφορετικές εκδόσεις για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη σωστή αίσθηση, εμφάνιση, κλπ.

Making A Cookbook

Όσον αφορά το επόμενο, μία από τις πτυχές της διαδικασίας λήψης βιβλίων. ένα κομμάτι ενός μυστηρίου για μένα είναι η εκτύπωση, η σύνδεση και η συναρμολόγηση του φυσικού αντικειμένου. Το ίδιο το βιβλίο. Αλλά, νομίζω ότι πρόκειται να αλλάξει. Πάω να φτιάξω ένα γρήγορο ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ και έπειτα στον εκτυπωτή, για να δω μέρος της διαδικασίας με τα μάτια μου. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας αυτό το μέρος της διαδικασίας τις προσεχείς εβδομάδες. -h

Κοντά & amp;.
- Ένα νέο βιβλίο μαγειρικής
- Η σύνταξη μιας πρότασης βιβλίων cookbook
-

April 13, 2018